}
ѕќƒќЅ–ќ «ƒ–ј¬£≈
 

ћобилна апликациЉа на —пециЉална Ѕолница ‘илип ¬тори

«а подобра услуга и поголема достапност на информациите за нашите пациенти направивме мобилна апликациЉа. јпликациЉата е достапна на таблети и мобилни уреди со iOS , андроид и windows оперативен систем. »стата можете бесплатно да Ља преземете преку пребаруваЬе во storе-овите: Filip Vtori Hospital Macedonia Ћинкови за превземаЬе се следниве:

ћобилна апликациЉа                                 

”слуги покриени од ‘онд за здравствено осигуруваЬе на –ћ


]]>