}
ѕќƒќЅ–ќ «ƒ–ј¬£≈
 

ћобилна апликациЉа на —пециЉална Ѕолница ‘илип ¬тори

«а подобра услуга и поголема достапност на информациите за нашите пациенти направивме мобилна апликациЉа. јпликациЉата е достапна на таблети и мобилни уреди со iOS , андроид и windows оперативен систем. »стата можете бесплатно да Ља преземете преку пребаруваЬе во storе-овите: Filip Vtori Hospital Macedonia Ћинкови за превземаЬе се следниве:

ћобилна апликациЉа                                 

”слуги покриени од ‘онд за здравствено осигуруваЬе на –ћ


nike free 5.0 nike free 4 nike free 4.0 v2 nike free 4.0 v3 Nike Free 5.0 Breathe Nike Free 5.0 V4 Nike Free 5.0+ Nike Free Run 4 Nike Free 5.0 2015 Nike Free Run 4 womens Nike Free 5.0 womens Nike Free running 2015 oakley sunglasses oakley sunglasses oakley sunglasses sale 2015 oakley sunglasses sale cheap oakley sunglasses oakley sunglasses outlet oakley sunglasses discount cheap oakley half jacket 2.0 sunglasses oakley half jacket 2.0 xl oakley jawbone sunglasses 2015 jordan retro jordan 2015 retro 2015 jordan 11 gamma jordan 11 bred jordan gamma 11 2015 jordan 5 retro jordan 4 retro 2015 jordan shoes 11 retro jordan jordan 3 fire red jordan shoes 2015 lebron 12 low
]]>